summer

به گزارش وب دا ؛ با حضور هیات رییسه دانشگاه ، اساتید و دانشجویان استعداد درخشان از کلان مناطق دهگانه کشور ، اولین مدرسه تابستانی با محوریت بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا آغاز بکار نمود.

در این مراسم دکترعلیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا  ضمن تاکید بر لزوم آشنایی دانشجویان با بسته های تحول ، آنها را نیروی محرک تحقق اسناد بالادستی کشور دانستند.

دکترعسکری به دانشجویان توصیه نمودند که بسته ها را مورد نقد قرار داده و احتمال اجرایی شدن آنها را با توجه به شرایط منطقه ای مورد بررسی و تحلیل قرار دهند.

در ادامه دکترسیدامین کوهپایه معاون آموزشی دانشگاه ضمن خوشامدگویی به دانشجویان برجسته کشوری ، بر لزوم تغییر سیستم آموزش سنتی اشاره کرده و اجرای بسته های طرح تحول را ضامن پویایی و رقابت پذیری دانشگاههای علوم پزشکی در آینده نزدیک دانستند.

دکترکوهپایه در خصوص نحوه برگزاری کارگاههای این مدرسه و ادامه دار بودن این روند در آینده مطالبی بیان نمودند.

در ابتدای مراسم آقای حمیدرضا ثابت دبیر مدرسه تابستانی از دانشجویان خواستند که از این کارگاهها حداکثر بهره را برده و خود را برای آینده ای بهتر مهیا نمایند.

گفتنی است این مدرسه تا 16 شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

بازگشت به صفحه اصلی